Benefiet

Beste vrienden,

Het is ondertussen al een hele tijd geleden dat u een  update ontving, maar toch heeft het project Nkoaranga-watoto  vzw. zeker niet stilgestaan.  2020-2021 brachten uiteraard extra uitdagingen met zich mee, maar het ziekenhuis en zijn voltallige personeel bleven en blijven zich verder inzetten om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

  • De vzw. ondersteunt nog steeds met veel enthousiasme de pediatrie
  • Verscheidene studiebeurzen werden opnieuw uitgereikt door onze vzw. en enkele andere donoren
  • Extra ondersteuning werd gegeven aan het ziekenhuis voor de aankoop van Personal Protective equipment, saturatiemeters en zuurstoftanks
  • In 2020 en 2021 werden pakketten met voedingsmiddelen en COVID preventie items gegeven aan verscheidene kwetsbare gezinnen door middel van een outreach programma
  • In 2021 werden de 3 gloednieuwe operatiezalen in gebruik genomen (gebouwd met fondsen van een Duitse donor)
  • De materniteitsplannen
  • En nog zoveel meer….

Normaliter vertellen we u dit zeer graag tijdens een jaarlijkse benefiet.  Ook dit jaar stond deze gepland op 26 maart 2022.  Onzekere covid tijden laten momenteel nog niet toe om een dansfeest te organiseren.  MAAR…

Mijn grootvader (overleden in 2019) was een van mijn grootste fans en volgde nauwgezet al mijn Afrikaanse avonturen.  Hij wenste uitdrukkelijk om zijn beelden te verkopen ten voordele van het project Nkoaranga-Watoto.

Daarom nodigen we u zeer graag  uit op zaterdag 26 maart 2022 vanaf 18.00 uur in Da Capo (Lintsesteenweg 1 te Hove) voor een happening waarbij  zijn beelden vanaf 50 euro zullen worden aangeboden.

Daarnaast treft u allerlei toffe originele Tanzaniaanse snuisterijen aan en tenslotte ziet u vele vrienden ( ja dat mag) terug. Dit alles gecombineerd met foto’s van het project en  overvloedige lekkere hapjes en drankjes aan democratische prijzen. Avondvullend leuk, ontspannend en met elkaar.

Wij vragen een beperkte inkom van 10 EUR waarvoor u al een drankje wordt aangeboden.

De organisatie zal volledig conform de dan bestaande regels covid proof verlopen en de opbrengst gaat uiteraard integraal naar de vzw Nkoaranga-Watoto.

Graag inschrijven via onderstaande formulier.

Allemaal van harte welkom.

Tanya Van Braekel