de start van een nieuwe job…

Een eerste update…

Na een dikke twee weken is het tijd voor een eerste kort berichtje. Vorige week ben ik officieel gestart in het ziekenhuis. Na een warm welkom door het ziekenhuispersoneel ben ik vol goede moed gestart met mijn nieuwe job. Niet eenvoudig, een steile leercurve- in een andere cultuur een job doen die ik nog eerder gedaan heb. Ik tracht overzichten te maken van het ziekenhuispersoneel, met hen spreken en ik probeer om het ziekenhuis in kaart brengen. Volgende week hoop ik ook alle dispensaries die onder het ziekenhuis vallen te bezoeken zodat ik daar een idee heb van de huidige situatie. En dan zo snel mogelijk starten met het opstellen van plannen en doelstellingen…

Ik hou jullie op de hoogte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *